25/09/2016 21:17
 
Zoeken    
  Italcementi Group
  Governance
  Sustainable Development
  Investor Relations
  Media and Communication
  Research and Innovation
  Architecture
  Careers
  Login
Wie zijn wij?

 

CCB, filiaal van Italcementi Group, is een belangrijke acteur van de Belgische productiemarkt van cement, granulaten (zand en grind) en stortklaar beton.


 Vacatures

Alle vacatures kunnen terug gevonden worden onder de rubriek
" CCB en u - Documentatie ". Betonwerken bij koud weer

U kunt de aanbevelingen van CCB terugvinden in onze vernieuwde brochure ‘Betonwerken bij koud weer’ onder de rubriek 'Documentatie'.

Aarzel zeker niet om onze technisch commerciële ingenieurs te contacteren voor bijkomende inlichtingen.


Onze klant Van Hessche neemt zijn nieuwe burelen in gebruik! CCB - Cement 

Van Hessche produceert hoofdzakelijk betonroostervloeren voor varkens- en rundveestallen maar ook sleufsilopanelen en betonelementen voor de tuinbouwsector. De producten beschikken over een CE en BENOR certificaat.


Lees verder

News
Onze technische bijstand steeds tot uw dienst. 
CCB  CEMENT
Als uw cementleverancier beperken wij ons niet alleen tot het aanleveren van cement.

CCB doet veel meer dan dat…

Bij de aankoop van uw cement bij CCB, kunt u eveneens beroep doen op zijn technische bijstand. Deze steunt niet enkel op de bekwaamheid van onze ervaren technisch commerciële ingenieurs, maar ook op verscheidene diensten van de internationale groep waartoe CCB behoort. Zo beschikt de groep over een centraal laboratorium in Frankrijk, vlakbij Parijs (CTG met +/- 45 medewerkers). Innovatie is één van de kernwaarden van onze groep.

 

Deze bijstand heeft zo al meerdere van onze klanten geholpen om nieuwe recepten op punt te stellen (gestabiliseerd zand, magere beton, C25/30 tot C50/60, zelfverdichtende beton, glijbekistingbeton, enz.). Deze studies kunnen uitgevoerd worden om uw productgamma uit te breiden, om nieuwe grondstoffen te gebruiken, maar ook om uw kosten of uw fabricatieproces te optimaliseren. De invloed van uw hulpstoffen is overigens een zeer belangrijke parameter geworden op hedendaags beton. Wij kunnen de invloed van uw hulpstoffen op uw beton bij verschillende temperaturen testen.

 

CCB beschikt over een betonlabo in Gaurain-Ramecroix waar een groot aantal analyses op vers en verhard beton uitgevoerd kunnen worden. Indien nodig, is het eveneens mogelijk om de labanalyses op uw productiesite uit te voeren.

 

De technische bijstand kan eveneens bestaan uit een opleiding van uw personeel met betrekking tot cement, granulaten, beton of simpelweg tot het bezorgen van de certificaten van onze producten, onze technische fiches, of de resultaten van ons interne zelfcontroles (zowel in grafiek als statistiek beschikbaar).

 

Aarzel niet en neem gerust contact op met onze technisch commerciële ingenieurs. Bij afwezigheid kunt u ook contact opnemen met Mevrouw Sonia DELAUNOY +32(0)69/25.26.26 of met onze klantenverantwoordelijke, De Heer Nicolas ONRAEDT (+32(0)473/933.325).

 


NOG EEN WERF ASWEBO + CCB ! 

Het is niet de eerste keer dat de aannemer in wegeniswerken ASWEBO, CCB verkiest als leverancier van cement voor zijn werven. Ook voor de huidige emblematische werf heeft ASWEBO de voorkeur gegeven aan de cementen en de service van CCB.

De werken bestaan uit het vernieuwen van een stuk van de E17 tussen Kruishouten en Deinze (richting Kortrijk-Gent). Meer info... 


 

 
De oplossing voor de cementering van olieboorputtenItalcementi Group News
1/07/2016HeidelbergCement has completed the acquisition of a 45% stake in Italcementi from Italmobiliare
12/04/2016Italcementi Group 2015 Annual Report provides financial statements and Sustainability Disclosure
7/04/2016American Jennifer Siegal wins the 4th arcVision Prize – Women and Architecture
8/03/2016The 4th edition of arcVision Prize – Women and Architecture is underwayThe winner will be unveiled next 7 April
10/09/2015From the "Opening" of Palazzo Italia to the international market: biodynamic cement is now a global product

CEMENTGRANULATEN

STORTKLAAR BETON


 
CCB Beton 50 jaar tot uw dienst !

Legal information | Corporate data | System requirements | Site map | 
© 2009 CCB Copyright 
Laatste update 18/09/2015 12:19:55  UTC